Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

26 Mayıs 2017 Cuma - Okulumuzda Mezuniyet Coşkusu

Yüksekokulumuzda öğrencilerimiz mezuniyet sevinci yaşadı.Yüksekokulumuz kampüsünde düzenlenen törende konuşma yapan  Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Muhittin Demiray, mezun olan tüm öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere diplomaları ile birlikte hediyeleri takdim edildi. Öğrenciler hep birlikte keplerini atarak mezuniyet sevincini yaşadı. Mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı  Selami Kapankaya, Belediye Başkanı  Özdilek Özcan,  Niksar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhittin Demiray, İlçe protokolü  ile davetliler katıldı. Törenin ardından öğrenciler okul bahçesinde müzik eşiğinde gönüllerince eğlenerek mezun olmanın keyfini yaşadı.