Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi

Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi

•  2 Ekim 2019 Çarşamba

Itfaiyecilik Haftası kapsamında, Niksar Teknik Bilimler Sivil Savunma ve Itfaiyecilik Programı öğrencileri ve Niksar Belediyesi Itfaiye Müdürlüğü ortak tatbikat düzenledi. Niksar Teknik Bilimler Müdür Yardımcısı ve Sivil Savunma ve Itfaiyecilik programı Ogr. Gör. Mustafa YILDIZ koordinasyonunda Tahliye, Yangın ve Kurtarma tatbikatlari gerçekleştirildi. Bölüm öğrencilerinin müdahalede bulunduğu tatbikatta bina içerisinde mahsur kalmış ogrencininde kurtarilmasi gerçekleştirildi. Her yıl olağan gerçekleşen tatbikatta bu sene ülkemizde sıkça yaşanan depremler sebebiyle Tahliye konusuna özen gösterildi. Okul personelinin ve öğrencilerinin olası acil durumlarda üniversite binasının tahliyesi hakkında bilgilerde verildi.