İstanbul Havalimanında ARFF Olarak Görev Yapan Tülay Karaca Okulumuzda Konferans Verdi

•  26 Ekim 2019 Cumartesi

İstanbul Havalimanında ARFF ( Aİrcraft Rescue and FireFighting) olarak görev yapan Tülay KARACA okulumuzda konferans verdi. Konferansa Turhal Uygulamalı Teknolojik ve İşletmecilik Yüksekokulu (AYAY) Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümü öğrencileride katıldı. Programa Balıkesir İtfaiyesinde görev esnasında şehit olan Kerem DOLAN ve 23.10.2011 Van Depreminde hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Sırasıyla Niksar Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Akkın SEMERCİ, Turhal Uygulamalı Teknolojik ve İşletmecilik Yüksekokulu (AYAY) Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tufan ALATLI ve Niksar Teknik Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümü Öğr. Gör. Mustafa YILDIZ konuşmalarını yaptı. Ardından Tülay KARACA, ARFF Mesleği, Uçak Kaza Kırım ve İtfaiyecilikte Kadının Yeri konulu konferansını gerçekleştirdi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Tülay KARACA, TOGÜ Niksar Kampüsünde olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Konferansın ardından Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümü öğrencileri tarafından Sayın Tülay KARACA'ya plaket takdimi gerçekleştirdiler.