Konferans: Çanakkale Şehitleri ve Milli Mücadele Ruhu

•  5 Haziran 2018 Salı

Okulumuzda "Çanakkale Şehitleri ve Milli Mücadele Ruhu" adlı konferans gerçekleştirildi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü, Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa ÇOLAK tarafından gerçekleştirilen  konferansta Çannakkale Zaferinin kazanılmasını sağlayan milli mücadele ruhu anlatıldı.
Akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen konfrensa okul Müdürümüz Doç. Dr. Muhittin DEMİRAY da katıldı. Konferansın ardından Prof. Dr. Mustafa ÇOLAK'a Müdürümüz Doç. Dr. Muhittin DEMİRAY tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.